PDF Print E-mail

 


 

Ett kartmaterial blir aldrig bättre än dess detaljrikhet. Saknar du objekt som träd, papperskorgar, parkbänkar, brunnar, bryggor, belysningsstolpar eller kanske vindkraftverk finns här en lösning för dig.

Med hjälp av en handdator med gps-mottagare kan du enkelt och med hög noggrannhet lägga till nya lager och objekt i ditt kartmaterial. Du kan dessutom flytta objekt, lägga till med linjalfunktion och hantera olika geo-set.

Då produkten är baserad på standard Microsoft handdator-operativsystem kan du använda de flesta handdatorer som finns på marknaden idag.

Utöver att du enkelt mäter in nya objekt utan avancerad krånglig utrustning, finns även möjligheten att lagra bilder som tas med handdatorns inbyggda kamera och knyta till objekten du lagt till.

En del fältarbetare har inte något behov av att lägga till och förändra kartmaterial, men har stor användning av att kunna ta del av kartmaterialets attributinformation på plats ute i fält. Applikationen ObjektInfo är då ett smidigt hjälpmedel.

Softhands Objektsinmätning har stöd för både MapInfo och ESRI's kartformat och kan dessutom kompletteras med intelligent uppbyggda och anpassad lagerlogik för flertalet ändamål. Tillgänglighetsinventering, Belysningsstolpar och Trädinventering är några av dem. Softhand kan även utifrån dina önskemål skapa ett formulär anpassad efter just ditt inventerings och karteringsbehov.

 


DEMOFILMER

 

 

PRODUKTBLAD

Objektsinmätning

ObjektInfo

KUNDCASE

 

 

FAQ

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 


Boka gärna en tid med oss för en webbdemonstration. Det enda du behöver hos dig är en internetansluten dator! This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
© Softhand Technology AB 2018-11-18