PDF Print E-mail

 

Att enkelt kunna spåra fordon eller enheter och deras funktioner eller aktiviteter är vad du får med Softhands Trackinglösningar.
Då ny lag från januari 2008 trätt i kraft är det ännu viktigare än tidigare att du som användare kan påverka när och var du visar var du befinner dig.
Man får inte använda GPSsystem för att logga arbetstider eller medarbetare, så tillvida de ej själva styr över systemet.
Softhands Trackinglösningar utgår helt ifrån fältanvändarens perspektiv.

Några exempel :

Softhands Trackinglösning för Snöröjning hjälper dig att bevisa var snöröjning och halkbekämpning skett. Dokumentering av färdväg, klockslag samt utförd aktivitet loggas i handdatorn och visas i webbapplikationens kartgränssnitt. Överföring av informationen sker i realtid eller i efterhand då något tillgängligt nät finns. Ett enklare sätt att få spårbarhet och bevis på att man halkbekämpat ett visst område är svårt att få, och är mycket viktigt i samband med halkolyckor och fallolyckors försäkringsärenden. Det finns stora belopp att spara genom denna lösningen.

Ett annat exempel på Trackinglösning är inom Renhållningsbranschen. Softhands trackinglösning för Renhållning är baserad på dels applikation i handenheterna ute i fordonen, samt en webbapplikation. Inne på kontoret används vanlig webbläsare i PCn för att följa fordonen, lägga upp eller administrera platser samt lägga upp, planera och dela ut rutter. GPSen känner av när ett fordon närmar sig en uppställningsplats och väljer denna per automatik för nästa aktivitet. Registrering av aktivitet på plats görs och skickas till servern. Via webbgränssnittet ges arbetsledningen en unik överblick över aktuellt läge och beställning på order för lämning och hämtning av uthyrda containrar görs mycket effektivt.

Softhands Trackingapplikationer levereras förinstallerat i utvalda handenheter och med inloggningsuppgifter för webbgränssnittet. Det har aldrig varit enklare att komma igång med ett nytt verksamhetssystem.

Softhands Trackinglösningar har stöd för både MapInfo och ESRI's kartformat.


DEMOFILMER

 

 

 

 

 

PRODUKTBLAD

Snöröjning

Renhållning

Bildspel Snöröjning

Bildspel Renhållning

 

KUNDCASE

 

 

 

 

FAQ

 

 

 

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

 

 


Boka gärna en tid med oss för en webbdemonstration. Det enda du behöver hos dig är en internetansluten dator! This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
© Softhand Technology AB 2018-11-18