Softhand Mobility Suite PDF Print E-mail

 

Softhand Mobility Suite är ett samlingsbegrepp för den teknik och de mjukvarumoduler som vi byggt upp under många år. Förutom egenutvecklad teknik innehåller modulerna också licensierad teknik från andra företag. Ett annat sätt att uttrycka detta på, är att SHMS är vår modulära teknikplattform som vi utgår ifrån i merparten av våra projekt. Med denna som grund kan vi idag leverera kundanpassade lösningar på ett mycket konkurrenskraftigt sätt (pris och tid) och till hög kvalité.Lär dig mer om Softhand Mobility Suite och vad vi kan hjälpa dig med i beskrivningarna här nedanför eller ta en titt på vår flashpresentation.

 

 Mobilt GIS

Denna modul innebär att du i din applikation kan hantera kartdata. I olika versioner kan du antingen navigera i kartan, uppdatera kartinformation eller bara ta del av detaljer och den information som ligger i kartans olika lager. Flertalet uppsättningar lagerlogik kan erbjudas från start.

 

Picture Mobil Multimedia

Denna modul ger dig stöd för de multimedia-enheter som din mobila terminal har inbyggt, eller tillkopplat. Att till exempel kunna dokumentera ett ärende med en bild, ljudfil eller att lägga till en bild eller film till ett objekt du lägger till i kartan minskar kraftigt tidsåtgången i fält.

Picture GPS

Denna modul innebär att din applikation kan hantera GPS-data ifrån antingen en inbyggd GPS i den mobila terminalen eller en extern som ansluts via kabel eller över Blåtand i de fall som den mobila terminalen har stöd för och anslutningar för det.

 

Picture Dynamiska formulär

Denna modul anpassas helt efter dina krav och dina önskemål om vad du vill ha för funktionalitet i din mobila applikation. Vi ger dig stöd för intelligenta lärande listor och annat som gör ditt mobila arbete enklare och effektivare.

Ärendehantering

Denna modul innebär att du kan ta emot, kvittera och skicka svar på arbetsordrar, ärenden, felanmälningar och liknande ifrån ett stationärt system. Du slipper hantera minnesanteckningar, arbetsordrar och gula lappar och har allt samlat i din handenhet.


Picture Tracking

Denna modul i kombination med GPS-modulen ger din stationära verksamhet möjlighet att hela tiden, eller enligt inställbara intervall se var du eller den mobila enheten befinner sig i realtid eller har befunnit sig på i ett webb-baserat kartgränssnitt.

Picture RFID

Denna modul innebär att du kan använda dig av antingen inbyggd eller externt ansluten RFID-läsare och därigenom till exempel öka effektiviteten och säkerheten i att du befinner dig på rätt ställe och vid rätt objekt.

 

Picture Nödlarm

Denna modul ger den ofta utsatta mobila personalen ett säkrare arbetspass. Med enkel knapptryckning aktiveras en larmkedja som är editerbar från kund eller användare. Även kopplingar till etablerade larmcentraler som SOS Alarm kan integreras och erbjudas.

 

KONTAKTA SOFTHAND FÖR MER INFORMATION OCH HJÄLP OM VAD VI MED SOFTHAND MOBILITY SUITE KAN ERBJUDA DIG. DU KOMMER ATT BLI ÖVERRASKAD!

 

 
© Softhand Technology AB 2018-09-18